Fit4all Fysiotherapie

Bij Fit4all Fysiotherapie in Wijk bij Duurstede, Langbroek en Doorn werken gespecialiseerde fysiotherapeuten volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en de nieuwste behandeltechnieken. De fysiotherapeuten van Fit4all werken volgens de unieke Fit4all behandelmethodiek die bewezen effectief is in het versneld laten herstellen van uw klacht. 
Lees meer

Direct behandeld worden?

Met of zonder verwijzing kunt u binnen 24 uur bij ons terecht!

Bel direct naar 0343 - 431111

Ma t/m do 7.00 - 22.00
Vrij 7.00 - 19.00 za/zo 8.00 - 12.00

Onze specialisten

  We hebben afspraken met alle Zorgverzekeraars

  Over Fit4all

  Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

  De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

  Contact


  Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

  0343 - 431111
  © 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
  We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »