Bram Vermeulen

Oefentherapeut Cesar
Master Sportfysiotherapeut i.o. (per sept)
Sportinstructeur


Specialisme

Sportrevalidatie, Wervelkolom, Houding- & Beweging

 

Bijzonderheden

  • Vier seizoenen actief geweest als verzorger bij Handbalvereniging Fortissimo
  • Teammanager (Selectie zondag) bij Sporting ’70 in Utrecht

 

Sport

Voetbal, Fitness


Even voorstellen…

In 2014 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Het jaar daarvoor was ik binnen Fit4all al actief tijdens mijn eerste seniorstage en daarna als sportinstructeur, tot ik na mijn afstuderen mijn eigen agenda ben ik gaan voeren. Binnen het vakgebied ligt mijn grootste interesse bij de sportrevalidatie. Dit heeft mij doen besluiten om per september 2022 te starten met de Master Sportfysiotherapie.

Ons lichaam is tot heel veel in staat, maar soms hebben we een beetje sturing nodig om alle juiste voorwaarden te scheppen om optimaal van een klacht of blessure te kunnen herstellen. Zodra ik hier iemand bij kan helpen, om bijvoorbeeld weer terug te keren op (top)sportniveau of weer pijnvrij aan het werk kan, is mijn werkdag wat mij betreft geslaagd!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »