Annick Skowronek

Fysiotherapeute,
Master Manueel Therapeute i.o.,
Sportinstructrice


Gespecialiseerd in

(Sport) Revalidatie en Dry Needling.

Bijzonderheden

Speciale interesse voor gezonde voeding

Sport

Voetbal, Hardlopen en Fitness


Even voorstellen...

In december 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens de diverse stages die ik heb gelopen ben ik erachter gekomen dat mijn interesse ligt in de sportrevalidatie.

Het mooiste van het vak fysiotherapie vind ik dat ik mensen na een blessure weer op hun oude niveau kan laten functioneren. Dit, samen met de dankbaarheid van de mensen, geeft mij veel voldoening.

Sinds 1 april 2013 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeute en sportinstructrice bij Healthcentre Fit4all. Naast het individueel behandelen van mensen geef ik ook persoonlijke begeleiding in onze trainingszaal. De combinatie van behandelen en training geeft voor de patiënt het beste resultaat en die afwisseling vormt voor mij de ideale werkomgeving.

Naast de fitnesslessen geef ik 1 keer per week een Cross Core groepsles en 2 keer per week een Pilates les. Het is voor mij iedere week een uitdaging om er een leuke en afwisselende les van te maken. In mijn vrije tijd voetbal ik in het damesteam van SVF in Cothen. Daarnaast loop ik graag hard en doe ik aan krachttraining.

In september 2016 start ik met de Master Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Tijdens deze driejarige opleiding zal ik mijn kennis over de werking van de gewrichten van de wervelkolom en de extremiteiten vergroten, nieuwe manuele vaardigheden (specifieke gewrichtsmobilisaties en manipulaties) leren en mijn niveau van klinisch redeneren verder ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om te starten met deze opleiding!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »