Annick Skowronek

Master Manueel Therapeute
Fysiotherapeute
Sportinstructrice


Gespecialiseerd in

Dry Needling, Welvelkolom en (Sport)revalidatie

Bijzonderheden

Langer dan 15 jaar damesvoetbal gespeeld

Sport

Hardlopen en Fitness

Even voorstellen...

In december 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Het mooiste van het vak fysiotherapie vind ik dat ik mensen na een blessure weer op hun oude niveau kan laten functioneren. Dit, samen met de dankbaarheid van de mensen, geeft mij veel voldoening.

Sinds 1 april 2013 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeute en sportinstructrice bij Fit4all. In september 2019 ben ik afgestudeerd als Manueel Therapeute aan de SOMT University te Amersfoort en mag ik mij een specialist in de manuele therapie noemen.
Naast het individueel behandelen van mensen geef ik ook persoonlijke begeleiding in onze oefenzaal. De combinatie van behandelen en oefentherapie geeft voor de patiënt het beste resultaat en die afwisseling vormt voor mij de ideale werkomgeving.

Naast de fitnesslessen geef ik 1 keer per week een Pilates groepsles. Het is voor mij iedere week een uitdaging om er een leuke en afwisselende les van te maken. Zelf doe ik aan hardlopen en fitnessen, maar je kan me ook heel blij maken met een mooie wandeling of mountainbiken in de bossen.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »