Joey Heijnen

Fysiotherapeut,
Master Manueel Therapeut i.o.,
Sportinstructeur


Gespecialiseerd in:

Orthopedische revalidatie van knie- en schouder. Sportrevalidatie en Hartrevalidatie.

Bijzonderheden:

Ervaringsdeskundige voorste kruisband reconstructie. Stage gelopen bij FC Utrecht.

Sport:

Hardlopen en Tennis

Even voorstellen...


Hoewel ik mijn opleiding fysiotherapie in 2011 heb afgerond aan de Hogeschool van Utrecht, ben ik al sinds 2007 werkzaam bij Fit4all als sportinstructeur. Mijn interesse in fysiotherapie is ontstaan nadat ik zelf, met succes, een lange revalidatie bij Fit4all heb moeten ondergaan na een voorste kruisband reconstructie.

Door mijn stageperiode bij FC Utrecht heb ik ervaring op kunnen doen in de sportrevalidatie op topsportniveau. Deze ervaring gebruik ik nu in de sportrevalidatie, zodat onze patiënten op een veilige en structurele manier tot een maximaal belastbaar niveau komen.

Binnen het vakgebied gaat mijn bijzondere interesse uit naar orthopedische aandoeningen, sportrevalidatie en hartrevalidatie.

In september 2016 ben ik gestart met de opleiding Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »