Kim van Basten

Fysiotherapeut
Sportinstructrice

Gespecialiseerd in:

Neurologische revalidatie

Bijzonderheden:

Is daarnaast ook Dierenfysiotherapeut en chiropractor

Sport:

Paardrijden, Pilates en Fitness

Even voorstellen...


Sinds het allereerste begin ben ik werkzaam als sportinstructrice bij Fit4all. Van 2006 tot 2013 ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam geweest. Tussendoor heb ik de post hbo-opleiding Fysiotherapie voor Dieren gevolgd en in 2013 heb ik de moeilijke keuze gemaakt om mij volledig te richten op de revalidatie, training en behandeling van paarden.

Hiervoor heb ik nog de extra specialisatie chiropractie voor paarden gevolgd. Echter ben ik al die tijd als invalkracht werkzaam gebleven bij Fit4all. Helaas heb ik in oktober 2014 zelf ook een behoorlijk revalidatie traject moeten volgen nadat ik geopereerd was aan een gebroken heup na een val van mijn paard.

Hierdoor ben ik wel weer zeer direct geconfronteerd met de fysiotherapie en het belang van behandeling en training. Na zelf ook nog een intensief personal trainingstraject gevolgd te hebben om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten, merkte ik dat mijn interesse in revalidatie zeker nog niet verdwenen is.

Door de ervaring die ik opgedaan heb in deze periode in combinatie met mijn fysiotherapie achtergrond hoop ik mensen in de lessen nog beter te kunnen begeleiden en motiveren.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »