Vacature; Sportinstructeur

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime sport en/of fitness instructeur. 

Ondanks de corona en het helaas tijdelijk “fysiek” moeten sluiten van onze deuren is ons aanbod op dit moment ruimer dan ooit. Om die reden zijn wij per direct op zoek naar een extra sportinstructeur voor 2 dagdelen. In ieder geval zaterdagochtend en een 1 avond in de week in voor onze afdeling Fitness.

Vacature Sportinstructeur

Als instructeur in de Fitness werk je zelfstandig en krijg je te maken met zowel nieuwe klanten (1e begeleiding) als klanten die langer sporten. Wij wensen een sportinstructeur die het leuk vind om met mensen actief aan de slag te gaan. Door bijvoorbeeld het osptellen van een trainingsschema of mensen bij te sturen en te coachen richting hun doelen.

We bieden naast fitness onder begeleiding ook onze speciale Cross Core lessen aan. Hierbij verzorg je een circuit training voor een groep waarbij je jouw eigen creativiteit kwijt kan. In onze club heerst een zeer gemoedelijke sfeer. Aan gezellige collega’s zal het je zeker niet ontbreken. Daarnaast werken er bij ons meerdere fysiotherapeuten die je kunnen ondersteunen bij medische vragen. 

Er zijn mogelijkheden dat je vaker ingezet kan worden. Het is dan ook zeker niet uitgesloten dat je na aansluiting bij ons team ook voor andere uren gevraagd gaat worden. Er is ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe skills bij verschillende sportlessen. 

Meer informatie?

Spreek het bovenstaande je aan en beschik je over de nodige ervaring en wil je nog wat extra uren werken.Of ben je een MBO of HBO student die bezig is met het volgen van een opleiding in deze richting en zou je graag ervaring willen en of bijverdienen tijdens je studie. Neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend op gesprek om jezelf voor te stellen en de sfeer bij ons te proeven.

Geinteresserd?

Neem dan contact op met Belinda via 06-55554069 of mail ons via fit@fit4all.nl.

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »