Vacature: Fysiotherapeut

Vanwege de overname van Fysiotherapiepraktijk Stoltenkamp in Doorn zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Wil jij als Fysiotherapeut onderdeel uit maken van de opstart en ontwikkeling van onze nieuwe locatie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

De patiëntenpopulatie bestaat uit voornamelijk musculoskeletale klachten, orthopedische revalidatie en geriatrie (thuiszorg en chronische indicaties). Je werk samen met o.a. een ervaren manueeltherapeut en psychosomatische fysiotherapeut.

Naast de fysiotherapeutische consulten zijn er medische trainingsgroepen die je kan begeleiden. Je kan hierbij denken aan mensen die revalideren na een TKP, mensen met COPD en diabetes. 

Fysiotherapeut bij Fit4all

Wij zijn binnen ons team van Fysiotherapeuten op zoek naar een leergierige, flexibele en patiëntgerichte collega. We zien graag collega’s die zich binnen en buiten Fit4all willen ontwikkelen als persoon en behandelaar. Wanneer dit verlangen er vanuit jouw ook is bieden we daarbij ondersteuning aan door interne en externe scholing.   

We werken vanuit het EBP-model. Waarbij de interne scholing is gericht om elkaar te versterken als therapeut door kennisoverdracht, trainen van skills en implementeren van de laatste evidentie. Binnen de praktijk zijn ervaren therapeuten (Msc) werkzaam die hier sturing aan geven. 

Vereisten van de functie; 

·       Fysiotherapeut 

·       Affiniteit met revalidatie 

·       Teamspeler, sociaal en communicatief vaardig 

·       Flexibiliteit in werk-dagen en tijden


Wat bieden wij je; 

·       Bij aanvang parttime contract volgens vast salaris 

·       Mogelijkheid tot groei naar fulltime contract

·       Marktconform salaris en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden 

·       Volgen van Master Geriatrie in overleg mogelijk


Geïnteresseerd en enthousiast? Ben jij... 

·       Een leergierige Fysiotherapeut 

·       Flexibel en klantgericht 

·       Discreet en accuraat  

 en lijkt deze functie goed bij jou te passen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar bastin@fit4all.nl t.a.v. Bastin Hofman.

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »