NIEUW Lesrooster v.a. 13-09-2021

Onze zomerperiode en daarbij het zomerrooster komt ten einde.

Vanaf volgende week maandag, 13 september, start ons nieuwe lesrooster. Er zijn daarbij drie grote veranderingen die we doorvoeren. Als eerste hebben we meer Groepslessen en Fitness Plus uren opgenomen in het rooster. Ten tweede zullen zo goed als alle lessen weer binnen gegeven worden en ten derde kan je weer tot drie weken van te voren een les reserveren.

Nieuw rooster

Het nieuwe lesrooster staat online en kan je vinden via de website. Om het overzichtelijk voor je te maken sturen we je voor het einde van het weekend een overzicht van alle lessen via de mail. We hebben tevens de termijn om te reserveren verplaatsen naar 3 weken, zodat je verder vooruit kan plannen.

Sportlessen naar binnen

Aan de hand van het weer en de ontwikkelingen van de Corona maatregelen gaan bijna alle groepslessen weer naar binnen. We zullen deze maand de tenten weghalen en terug gaan naar het 'nieuwe' normaal. Uiteraard binnen de huidige maatregelen en onder voorbehoud van de komende persconferentie.

Het buitensporten was voor ons een hele uitkomst. We zijn de erg gemeente dankbaar en willen ook jullie graag bedanken voor de flexibiliteit tijdens het buiten sporten. Zoals altijd, schroom niet om je voorkeur en wensen m.b.t. het sporten aan ons door te geven. 

Veel sport plezier!

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »