Hardlooptraining Wijkse Dijkenloop

Doe je mee aan de aankomende Wijkse Dijkenloop op 10 oktober? Of zou je graag mee willen doen en kan je wat trainingsbegeleiding gebruiken?

Gericht Hardlooptraining

Wij helpen je goed finishen met een goede tijd, misschien wel jouw PR?! Of om de Dijkenloop gewoon goed te kunnen voltooien. Onze hardlooptrainers Yvonne en Aline verzorgen de komende maanden op maandagavond en zaterdagochtend speciaal op de Dijkenloop gerichte hardlooptraining.

De trainingen worden op maandagavond verzorgd vanuit Wijk bij Duurstede en zaterdagochtend vanuit Langbroek. Het is gewenst dat je al 5 km aansluitend kan hardlopen. Daar zijn de trainingen op afgestemd. 

Meedoen?

Geef je als lid van Fit4all op via het lesrooster. Geen lid? Kom gerust even proef draaien in de les door te bellen naar 0343-431111.

Vragen? Bel ons gerust!

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »