Fysiotherapie Inloopspreekuur

Wat is het Fysiotherapie Inloopspreekuur?

Loop je al een tijdje met een (sport)blessure? Weet je niet wat je hiermee aan moet? Dan kan je gratis en vrijblijvend een afspraak maken op ons Fysiotherapie Inloopspreekuur.

De desbetreffende Fysiotherapeut zal vervolgens je klacht inventariseren en zo nodig een kort onderzoek doen om in je klacht in kaart te brengen. Vervolgens zal je een gericht advies krijgen wat je het beste kan doen.

Dit kan inhouden dat je gericht advies, tips en/of oefeningen krijgt, dat verdere behandeling met een gericht behandelplan in de Fysiotherapie gewenst is. Of dat je toch beter eerst even langs je huisarts kan gaan voor onderzoek.

 

Afspraak maken op het Inloopspreekuur

Je kan zo binnenlopen op een van sportclubs waar onze fysiotherapeuten zich bevinden. We zijn aanwezig bij;
  • CDW in Wijk bij Duurstede op donderdag van 19.15 - 20.45
  • SVL in Langbroek op donderdag van 20.15 - 20.45.
  • SVF in Cothen op dinsdag van 19.15 - 20.15
  • DEV in Doorn op dinsdag en donderdag van 19.30 - 20.30
Je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Het inloopspreekuur is echter geen volledige behandeling maar een inventarisatie van je klacht.

Heb je een verwijzing voor een behandeling Fysiotherapie. Dan kan je het beste direct een afspraak bij Fit4all Fysiotherapie maken. We hebben ruime openingstijden en je kan vaak binnen een dag terecht voor een afspraak.

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »