Jordi Balk

Personal Trainer,
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Personal training

Bijzonderheden:

Speciale interesse in training en voeding

Sport:

Voetbal en fitness

Even voorstellen...

Ik ben begonnen bij Fit4all met het geven van fitness lessen, en later kwamen daar de Cross Core lessen bij. Nadat het fit vanuit jezelf programma is opgezet heb ik me later aangesloten om het team te versterken. Het is een persoonlijke doelstelling om de mensen optimaal te begeleiden in de gestelde doelstellingen. Zelf ben ik ook veel bezig op het gebied van voeding en specifiek trainen. Verder wil ik graag mijn ervaring overbrengen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe in de topsport. Ik heb 5 jaar bij FC Utrecht gespeeld, half jaar bij Ross County in Schotland en momenteel speel ik al ruim anderhalf jaar voor FC Oss in de Jupiler League. 

Terug

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »