Yoga voor Beginners

Heb je er wel eens aan zitten denken of Yoga wat voor jouw is?

Maar houdt de gedachte van moeilijke en zware houdingingen je tegen?

Dan kan de Easy Flow Yoga les van Marga op donderdagochtend een mooie begin voor je zijn. Een ideale les als je jouw lichaam in beweging wilt brengen en soepel wilt blijven. Marga verzorgd de les elke donderdagochtend van 10.00-11.00.

Yoga op zondag

Daarnaast hebben we vanaf 6 februari elke 1e zondag van de maand een Yoga les ingepland op de zondagochtend. Marga brengt je flexibel de zondag door met haar les van 11.00-12.00. Een mooie manier om je week soepel af te sluiten. 

Beide lessen staan in het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »