Vacature; Spinning Instructeur

Ben je een gediplomeerd Spinning instructeur en op zoek naar een parttime baan bij een moderne en gezellige sportschool? Dan is onze openstaande vacature wellicht iets voor jouw!

Vacature Spinning Instructeur

Ondanks de corona en het helaas tijdelijk “fysiek” moeten sluiten van onze deuren is ons aanbod op dit moment ruimer dan ooit. Om die reden zijn wij per direct op zoek naar een extra spinning instructeur die zich bij ons mega gezellige team wil aansluiten. Je zult in ieder geval 1 of 2 vaste lessen krijgen toegewezen (tijdstip in overleg) Indien je alleen beschikbaar bent als vaste inval is dit ook harte welkom.

Bij Fit4all werken we samen om onze klanten en leden zo professioneel mogelijk te begeleiden zonder dit ten koste te laten gaan van een fijne sfeer waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Al onze lessen zijn freestyle, eigen creativiteit van harte welkom. Spreekt dit je aan en beschik je over de nodige ervaring en of genoten opleiding om een freestyle of spinning les te kunnen verzorgen. Neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend op gesprek om jezelf voor te stellen en de sfeer bij ons te proeven.

Vragen of je sollicitatie kunnen je mailen naar Belinda Langendijk (belinda@fit4all.nl)
Heb je liever telefonisch contact bel gerust op 06-55554069

Met sportieve groet, 

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »