Vacature Geriatrische Fysiotherapeut (i.o.)

Wil je graag werken in een moderne particuliere praktijk en je profileren als geriatrische fysiotherapeut? Dan zijn we op zoek naar jou!

Fit4all Fysiotherapie Stoltenkamp is al meer dan 40 jaar een begrip in Doorn. De cliënten populatie in Doorn en de praktijk bestaat voor een groot gedeelte uit de oudere client. Orthopedische revalidatie, chronische indicaties en thuiszorg begeleiden we vaak.

Naast de fysiotherapeutische consulten zijn er medische trainingsgroepen die je kan begeleiden. Denk hierbij aan mensen met COPD en diabetes. Je werkt in ons team samen met o.a. een ervaren manueeltherapeut en psychosomatische fysiotherapeut. 

Fysiotherapeut bij Fit4all

Wij zijn binnen ons team van Fysiotherapeuten op zoek naar een leergierige, flexibele en patiëntgerichte collega. We zien graag collega’s die zich binnen en buiten Fit4all willen ontwikkelen als persoon en behandelaar. We bieden ruimte voor ontwikkeling vanuit interne en externe scholing.  

We zijn geschoold vanuit het EBP-model. We organiseren interne scholing die gericht om elkaar te versterken als therapeut door kennisoverdracht, trainen van skills en implementeren van de laatste evidentie. Binnen de praktijk zijn ervaren therapeuten (MSc.) werkzaam die hier sturing aan geven.

Vereisten van de functie;

·       Geriatrische Fysiotherapeut i.o.

·       Affiniteit met revalidatie, chronische indicatie en thuiszorg

·       Teamspeler, sociaal en communicatief vaardig


Wat bieden wij je;

·       Salaris op basis van vaste uren

·       Minimaal 20 uur, te bespreken naar wens.

·       Marktconform salaris en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden


Geïnteresseerd en enthousiast? Ben jij...

·       Een leergierige Fysiotherapeut

·       Flexibel en cliëntgericht

 

 …en lijkt deze functie goed bij jou te passen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar bastin@fit4all.nl t.a.v. Bastin Hofman.

Met sportieve groet,


Bastin Hofman

Fysiotherapeut

Master Manueeltherapeut

Psychosomatische Fysiotherapeut (i.o.)

Fit4all Fysiotherapie & SportTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »