Fit Veilig Vallen Cursus

Overwin de Angst, Beheers het Vallen! 

De Ultieme Valpreventie Cursus! 

Heb je angst om te vallen en wil je deze angst overwinnen? Ben je al wel eens gevallen of wil je kans op vallen in de toekomst minimaliseren? Of gewoon sterker op je benen staan!? Dan is onze vernieuwde cursus zeker iets voor jou.  

De "Fit Veilig Vallencursus is niet zomaar een training; het is een meeslepende ervaring die draait om het leren vallen, verbeteren van je balans en het versterken van je fysieke kracht. Ons doel is simpel: we willen dat je niet alleen minder bang bent om te vallen, maar we willen ook dat je minder kans hebt om te vallen.  

Fit Veilig Vallen Cursus

Fit Veilig Vallen  

In 12 specifieke valpreventie van 60 minuten leer je van de beste in dit vakgebied. Fysiotherapeut Daan ten Heuvel, tevens oud-judoka van Team NL. En meester Dirk van Driel, een ervaren judoleraar plus gecertificeerd valpreventietrainer. 

Samen nemen ze je op sleeptouw om je meer vertrouwen op te doen in het vallen, je valtechniek te perfectioneren, maar ook je fysieke capaciteiten te verbeteren om steviger en stabieler op je benen te staan. 

De trainers 

Daan ten Heuvel is werkzaam als fysiotherapeut en heeft een achtergrond als professioneel Judoka. Hij heeft deel mogen nemen aan verschillende NK en EK’s in de judo. Hij heeft naast zijn functie als fysiotherapeut jarenlange ervaring als judotrainer en sportinstructeur.  

Dirk van Driel heeft meer dan 40 jaar ervaring in de judosport en het lesgeven. Hij heeft zijn 2e dan, is Judo leraar A en is gecertificeerd valpreventie trainer. Wekelijks verzorgt hij judo trainingen, valtechnieken en cursussen.  

Valpreventie Cursus Wijk bij Duurstede Trainers

Praktische informatie

  • Cursus van 6 weken
  • 12 Uitgebreide lessen
  • Lessen van 60 minuten
  • Lesdagen dinsdag en donderdag
  • Van 14.00 - 15.00
  • Aanmelden Cursus

Investering in meer zelfvertrouwen 

De kosten voor de 6-wekelijkse cursus met 12 specifieke lessen bedragen slechts € 78,50. Heb je al een abonnement bij ons, dan vragen we een extra vergoeding van € 42,50. Een kleine investering voor een grote impact op je zelfverzekerdheid. 

Schrijf je in voor Fit Veilig Vallen via deze link, of bel naar 0343-431111 en zet de eerste stap naar minder angst en meer controle. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar.   

Met sportieve groet, 

Team Fit4all Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »