Vacature; Fitness Instructeur

Ben je een gediplomeerd fitness instructeur en op zoek naar een parttime baan bij een moderne en gezellige sportschool? Dan is onze openstaande vacature wellicht iets voor jouw!

Vacature Fitness Instructeur (Parttime)

Ondanks de coronacrisis en het helaas tijdelijk “fysiek” moeten sluiten van onze deuren is ons aanbod op dit moment ruimer dan ooit. Om die reden zijn wij per direct op zoek naar een extra instructeur voor 2 of 3 dagdelen. In ieder geval zaterdagochtend en 1 avond in de week in voor onze afdeling Fitness.

Over Fit4all

Sinds 2 jaar hebben we onze locatie in Wijk bij Duurstede uitgebreid met een locatie in Langbroek. Daar beschikken we over een prachtige nieuwe ruimte met twee fysio behandelkamers en een mooie fitness met veelzijdige apparatuur.

In onze club heerst een zeer gemoedelijke sfeer. Aan gezellige collega’s zal het je zeker niet ontbreken. In totaal zijn er bij ons 25+ enthousiaste medewerkers werkzaam in uiteenlopende functies. Ons team bestaat uit groepsles instructeurs (denk aan cross core, shape, spinning, pilates, yoga en hardlooptraining), fitness instructeurs, fysiotherapeuten en balie medewerkers.

Wat ga je doen?

Als instructeur in de Fitness werk je zelfstandig en krijg je te maken met zowel nieuwe klanten (1e begeleiding) als klanten die langer sporten. Een aantal keer per week traint er ook groep fitte senioren waarvoor wij een circuit training verzorgen. In overleg met de trainende klanten wordt er ook regelmatig een circuit door de instructeur uitgezet.

De meeste van onze medewerkers zijn multi-inzetbaar. Het is dan ook zeker niet uitgesloten dat je na aansluiting bij ons team mogelijk ook eens zal worden gevraagd om op een ander tijdstip/dagdeel of op een andere locatie te komen werken.

Wie ben jij?

Spreekt het bovenstaande je aan en beschik je over de nodige ervaring en wil je nog wat extra uren werken? Of ben je een MBO of HBO student die bezig is met het volgen van een opleiding in deze richting en zou je graag (meer) praktijkervaring op willen doen naast je studie? Neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend op gesprek om jezelf voor te stellen en de sfeer bij ons te proeven.

Vragen of je sollicitatie kunnen je mailen naar Belinda Langendijk (belinda@fit4all.nl)
Heb je liever telefonisch contact bel gerust op 06-55554069

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »