Uitbreiding Aanbod Praktijk Voorwijk

Vanaf vrijdag 22 februari zijn we vaker en langer beschikbaar op onze locatie in Huisartsenpraktijk Voorwijk. Daarbij zal het aanbod uitgebreid worden zodat je voor zowel Fysiotherapie, Oefentherapie als Manuele Therapie in Voorwijk terecht kan.


Aanbod in Voorwijk

Onze therapeuten Bram, Joey en David zullen doordeweeks aanwezig zijn om jouw klachten te behandelen. Dit houd in dat je voor zowel een gewone fysiotherapie behandeling.

Maar ook voor gericht Oefentherapie of specifiek voor Manuele Therapie terecht in Voorwijk. Ons concept blijft daar hetzelfde als je al gewend bent.


Openingstijden

Maandag
- 13.00-16.30

Woensdag
- 08.30-12.00

Vrijdag
- 08.00-15.00

Afspraak maken?

Bel dan naar 0343-431111
Neem contact op via https://fit4all.nl/afspraak-fysiotherapieTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »