TEAM in opbouw @Doorn

We zijn inmiddels met drie man sterk vertegenwoordigt op onze nieuwe praktijklocatie in Doorn. Door de grote aanloop, mede vanwege de reputatie van en goede samenwerking met Adriaan Stoltenkamp zijn we nog op zoek naar nieuwe collega('s).
 
Ken je een fysiotherapeut die een leuke en moderne werkplek toewenst? Tag diegene dan door hem/haar in de opmerkingen te vermelden. Opsturen van motivatie en CV kan naar bastin@fit4all.nl en meer informatie over de functie vind je via deze pagina.

Fysiotherapie Doorn Vacature
 
In Doorn hebben we ruimte voor een Fysiotherapeut Bsc. en Geriatrische Fysiotherapeut (i.o.). Voor beide functies is plaats. We zien in de praktijk veel musculoskeletale klachten, orthopedische revalidatie en geven veel beweeginterventies (COPD, hartrevalidatie e.d.).
 
Interesse of wil je graag meer informatie over de functie? Of ken je iemand die goed bij ons zou passen? Delen wordt gewaardeerd en een reactie kan naar bastin@fit4all.nl.
 
Met sportieve groet,

Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »