Sportschool open voor Fitness

Vanaf aanstaande woensdag 19 mei mag je weer binnen komen fitnessen in onze Sportschool.

De regels hiervoor zijn dat je dit doet op individuele basis. De fitnesszaal beneden en de zalen boven zijn ingericht om je eigen trainingsprogramma af te werken. We proberen zo veel mogelijk begeleiding in de sportschool aanwezig te laten zijn om je op weg te helpen waar nodig. 

We mogen nog geen circuit training of andere groepslessen binnen geven. De groepslessen kan je buiten in de tent blijven volgen. Wat we wel weer toe kunnen voegen aan het lesrooster zijn de Spinning lessen! Deze zullen buiten, overdekt in Langbroek, worden gegeven op donderdagavond en zaterdagochtend.

Reserveer direct via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Bron: Rijksoverheid - Plannen voor Sport binnen

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »