Special Edition "Yoga Nidra"

Een cadeuatje voor jezelf! Na een succesvolle eerste Special Edition van onze Yoga les komt de Yoga Nidra les op donderdag 11 november om 21.00 terug.
 
Wat is Yoga Nidra
 
Bij Yoga Nidra word je naar een diepe staat van ontspanning geleid. Je hoeft niets te doen, alleen liggen en de stem van de docent volgen. Een cadeautje voor jezelf, je komt tot rust door een ontspanning die gelijkstaat aan vier uur diepe slaap. Trek makkelijk zittende, warme kleding aan of neem een dekentje mee.

Meld je aan!
 
Reserveer de les via lesrooster.
 
Tot donderdag 11 november om 21.00.
 
Met sportieve groet,
 
Team Fit4all
 


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »