Nieuwe Collega!

We stellen jullie graag voor aan onze nieuwe collega, Marga. Wij zijn erg blij dat Marga ons team is komen versterken. Marga helpt je met al je vragen op woensdag.
 
Even voorstellen
 
In mei 2020 ben ik na een loopbaan van 44 jaar met (vervroegd) pensioen gegaan. Niets meer moeten, lekker genieten van de leuke dingen in het leven. Genieten met de mensen die belangrijk voor me zijn en daarnaast van sporten, mooie fietstochten en vakanties. Vooral Griekenland, waar we al veel eilandjes hebben bezocht.
 
Ik heb altijd gezegd dat als ik stop met werken, het heerlijk is dat we dan geen verplichtingen meer hebben en we spontaan kunnen doen waar we zin in hebben. Maar als ik toch nog iets zou willen doen, het me leuk lijkt om een paar uurtjes per week te werken bij Fit4all achter de balie als invalkracht. Dit omdat het als je daar sport voelt als een fijne, niet te grote sportschool, met een gezellige onderlinge sfeer.
 
En dus ben ik daar vanaf 1 februari jl. aan de slag gegaan en dat bevalt me prima. Contacten met mensen, leuke collega’s, en daarnaast nog lekker bezig zijn met administratieve taken etc.
 
Groetjes Marga


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »