(NIEUW) Hardlooptraining

Vanaf zaterdag 5 september hebben we een tweede hardlooptraining in het lesrooster. In groepsverband werk je aan je conditie, looptechniek en worden hardloop specifieke oefeningen gedaan.
 
Om mee te doen is het fijn als je enige kilometers achter elkaar zelf kan hardlopen. Daarbinnen wordt de training afgestemd op ieders niveau.
 
De training is onder begeleiding van Hardlooptrainster Aline. Startlocatie van de Hardlooptraining op zaterdagochtend is op het Prinsenplein in Langbroek (Fit4all Langbroek).
 
Je plek reserveren

Reserveer de les via het lesrooster.
 
Met sportieve groet,
 
Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »