(NIEUW) Dance Fit

Vanaf 14 maart starten we met een nieuwe les; "Dance Fit". 

Dance Fit is een stevige workout met goed opgebouwde danselementen. Terwijl je lekker aan het dansen bent, verbeter je conditie en heb je ook nog eens heel veel plezier! In tegenstelling tot andere danscursussen ligt de focus niet op danstechniek, maar op beweging.

Startdatum: 14 maart
Locatie: Wijk bij Duurstede
Tijd: 09.30 - 10.30
Instructeur: Angelina

Even voorstellen...

Mijn naam is Angelina, afgestudeerd HBO Docent Dans. Vanaf maart zal ik de lessen Dancefit op zaterdagochtend gaan verzorgen. Naast het geven van danslessen studeer ik aan de Pabo en ben ik leraar-ondersteuner op een school in Zeist. Daarnaast ben ik gek op reizen, fotograferen en thee!

Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten op één van mijn lessen!

Met sportieve groet,

Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »