We breiden uit naar Doorn!

Met trots kunnen we mede delen dat we vanaf 1 mei 2022 Fit4all uitbreiden met een locatie in Doorn.

We zijn met Fysiotherapie Stoltenkamp tot een akkoord gekomen voor een overname en daarbij onze krachten te bundelen. Sinds jaar en dag is Fysiotherapie Stoltenkamp een begrip in Doorn. Op de praktijklocatie is naast de behandelruimtes voor fysiotherapie ook een oefen/sportruimte aanwezig.
 
De gepassioneerde instelling en specialisaties binnen de praktijk maken onze nieuwe locatie niet alleen een uitbreiding, maar ook een aanvulling op ons huidige aanbod. In Doorn zijn onder andere de aanvullende specialismen van Echografie, Shockwave Therapie en Sportfysiotherapie aanwezig.
 
Daarnaast heeft praktijk Stoltenkamp gespecialiseerde kennis in begeleiding van o.a. COPD, claudicatio en valpreventie training. Ook bied de locatie ruimte voor medische fitness groepen of ook wel de Fitness Plus lessen zoals nu al in Wijk bij Duurstede en Langbroek wordt aangeboden.
 
Op korte termijn houden we op de hoogte wat je nog meer kan verwachten van ons in Doorn!
 
Met sportieve groet,
 
Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »