Fit4all komt in actie

Wil jij kans maken op een TANDEMSPRONG of andere toffe prijzen én daarmee bijdragen aan een betere wereld?
 
Bij ons is Wim de Gier in training. Wim traint bij ons om fit te worden voor een recordpoging die hij gaat doen, met als doel aandacht en geld inzamelen voor het goede doel. Op 14 juni 2023 gaat Wim 60 parachutesprongen op één dag maken. Hij komt hiermee in actie voor de Maag Lever Darm Stichting. Mocht je benieuwd zijn naar het hele verhaal van Wim en waarom hij voor dit goede doel gekozen heeft, dan kun je dat lezen op zijn eigen website https://60sprongen.nl 
 
Wij vinden het initiatief van Wim ontzettend mooi en willen hem graag helpen. Op 10 juni 2023 van 08.00-12.00 uur organiseren wij hiervoor een sportmarathon! Tijdens deze sportmarathon komen wij, samen met jou, in actie voor de Maag Lever Darm Stichting. De sportmarathon zal bestaan uit spinning- en cross-core lessen. Daarnaast vindt er ook een loterij plaats, waarbij jij kans maakt op een TANDEMSPRONG!
 
Spinninglessen
Daag jezelf uit door mee te doen aan de spinninglessen. Je kunt zelf kiezen hoe lang je meedoet. Per uur dat je met ons mee spint, vragen wij een donatie van 10 euro. Ook ontvang je per uur dat je meedoet een lot voor de loterij. Als voorbeeld; je kan er dus ook voor kiezen om de gehele vier uur mee te spinnen. Wij vragen dan een donatie van 40 euro, maar dan ontvang je ook vier loten, waarmee jij kans hebt op de tandemsprong!
De spinninglessen zullen gegeven worden door de volgende medewerkers:
08.00-09.00 uur Lisette
09.00-10.00 uur Ronald
10.00-11.00 uur Esther
11.00-12.00 uur Daan


Cross-core lessen

Daarnaast zal er (bijna) elk uur een cross-core les plaatsvinden. Alleen van 10.00-11.00 uur vindt er géén cross-core les plaats. Ook de cross-core lessen zijn een leuke sportieve uitdaging voor jezelf! De cross-core lessen zijn circuittrainingen die in thema zullen staan van de recordpoging van Wim. Voor deelname aan één van de lessen vragen wij een donatie van 10 euro. Ook hierbij ontvang je een lot voor de loterij! 
De cross-core lessen zullen gegeven worden door Daan en Stan!
 
Inschrijven
Ben jij overtuigd en wil jij jezelf sportief uitdagen, dan kun je je hier inschrijven voor de sportmarathon.
Na het inschrijven voor de sportmarathon, vragen wij een donatie van 10 euro voor ieder uur dat je mee sport. Lees bij ‘loterij’ waar en hoe je kunt doneren.
 
Loterij
Vervolgens de loterij. Naast dat je een lot(en) ontvangt voor deelname aan de sportmarathon, zijn lootjes ook los te krijgen. Mocht je dus niet mee willen sporten, maar wel iets willen bijdragen aan het goede doel en daarbij kans maken op leuke prijzen met onder andere een tandemsprong, wees dan niet getreurd! Voor ieder lootje dat je koopt, vragen wij een donatie van 10 euro. Klik op doneren om jouw donatie te kunnen doen! Je kunt je lot(en) fysiek bij Fit4all in Wijk bij Duurstede ophalen. Dit kan vanaf dinsdag 16 mei iedere dinsdag tussen 08.30-20.30 uur en iedere donderdag tussen 08.30-16.30 uur.
 
Sportieve groet,
 
Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »