"Cadeautje voor Jezelf"

Om de herstart van het binnen sporten te vieren hebben we een "cadeautje voor jezelf".

Aanstaande zondag, 13 juni van 10.00-11.00, hebben we een Special Edition les ingepland. Marga verzorgt een Yoga Nidra les waarbij je met een compleet zen-gevoel je zondag kan beginnen. Het doel van de les is om te komen tot een diepe ontspanning. 

Dus wil je ervaren hoe je spierspanning vermindert, kan ontstressen en zorgt voor een lagere bloeddruk en hartslag? Aspecten die kunnen zorgen voor een betere slaap, herstel en manier om ontspannen je dag in te gaan. Meld je dan zeker aan voor deze Yoga Nidra les. 

Reserveer je plek via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »