Binnen Sporten v.a. 19 mei?

We hebben goed nieuws mogen ontvangen voor het sporten in de sportschool.

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag aangekondigt op 19 mei te starten met de tweede stap van het openingsplan. Dat betekent, wanneer dit van het weekend wordt bevestigd, vanaf 19 mei er individueel binnen gesport mag worden in de sportschool. 

Daarnaast mag er buiten in groepsverband gesport worden met een maximale groep van 30 personen. In beide situaties geldt de 1,5 meter afstand regel, verplichte reservering voor de les en wanneer je binnen bent en niet sport een mondkapjes plicht.

Wat betekent dit voor het Sporten?

Je kan weer binnen komen sporten en fitnessen. Het binnen sporten mag op individuele basis, dat wil zeggen dat je zelf een trainingsschema afwerkt. Wij zullen ervoor zorgen dat onze instructeurs voor je klaar staan om je trainingsschema te hervatten, of op te stellen.

Groepslessen zijn binnen nog niet toegestaan en blijven we dan ook buiten verzorgen. We zullen ons lesaanbod van de groepslessen buiten verder uitbreiden en weer eventueel locaties buiten de tent opzoeken. Hiervan brengen we jullie zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Reserveren nieuwe lessen

Wanneer het openingsplan definitief ingaat zullen we het nieuwe lesrooster online zetten. Hiervan zullen we je een melding geven via de mail of Sociale Media. 

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Bron: Nieuwsbericht Rijksoverheid

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »