Yoga Wijk bij Duurstede

Yoga in Wijk bij Duurstede

Yoga bij Fit4All is een dynamische vorm van bewegen waarbij fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd worden, ondersteund door een gerichte ademhaling. Diverse losse oefeningen vormen samen een serie bewegingen, die per les verschillen.

Net als bij Pilates staat de beheersing, soepelheid, coördinatie en uitvoering bij Yoga centraal. Hierdoor ligt de aandacht op de kwaliteit van bewegen wat wordt gecombineerd met een inspanning gericht op onder andere;

  • Kracht & Souplesse
  • Lenigheid
  • Balans
  • Ademhaling
  • Ontspanning

Extra gezondheidseffect Yoga

De kern van een Yogales licht in het herstellen van een juiste spierbalans. Veel voorkomende patronen die zorgen voor klachten worden hierdoor hersteld of voorkomen.

Door een vloeiende combinatie van statische houdingen en controle van je ademhaling komt spieractivatie en mentale ontspanning samen. Controle over je lichaam en geest zijn hierbij twee onmiskenbare onderdelen.

Yoga Wijk bij Duurstede

Voor wie is een Yogales geschikt?

Yoga is geschikt voor sporters op elk niveau. Bij aanvang zullen een aantal oefeningen nieuw zijn, maar worden altijd rustig en gecontroleerd aangeleerd. De instructeur zal altijd de intensiteit op een goed niveau waarborgen.

Yoga is een les die eigenlijk voor iedereen goed is. Het is niet voor niks dat zowel beroemdheden als Madonna, maar ook professionele sporters het opnemen in hun trainingsschema.

Maar in het bijzonder bij lichamelijke klachten ten gevolge van een Burn-out of stress gerelateerde klachten is Yoga een mooie aanvulling. Eén aspect van de yogales ligt op het kunnen ontspannen middels een juiste ademhaling.


Gratis Proefles Yoga

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »