Justin Schoonderwoerd

Fit vanuit jezelf,
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Personal Training

Bijzonderheden:

Fysiotherapeut i.o.

Sport:

Voetbal, Fitness

Even voorstellen...

Sinds januari 2012 ben ik werkzaam als fitness instructeur en Personal trainer. Doormiddel van mijn Fitnesstrainer B-stage van het CIOS in Arnhem ben ik terecht gekomen bij Fit4all. Doordat ik een deeltijdstudie fysiotherapie volg bij Thim van der laan ben ik extra uren gaan werken en heb ik het afvalprogramma “Fit vanuit Jezelf” opgezet.

Naast het afvalprogramma ben ik ook in de trainingszaal te vinden waar ik Cross Core lessen en circuit trainingen geef. Ook ben ik in Januari gestart met hardlooptrainingen voor beginnelingen samen met Annick.

Het is voor mij een uitdaging om iedere week mensen te begeleiden met hun lichamelijke doelstellingen. Ik hoop daarom ook Fit vanuit jezelf verder te kunnen laten groeien tot een groot programma binnen Fit4all.

Naast mijn interesse in voeding en training ben ik ook zeer geïnteresseerd in Fysiotherapie. Deze deeltijdstudie volg ik op vrijdag en zaterdag in Nieuwegein bij Thim van der laan. In mijn vrije tijd besteed ik een hoop tijd aan sporten en lezen van artikelen over voeding en training. Daarnaast voetbal ik op zondag bij SVF in cothen.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »