Vraag het onze Expert

Loop je ergens tegenaan nu je niet bij ons in de sportschool kan sporten? Weet je bijvoorbeeld niet goed wat nu bij je past, welke oefeningen geschikt zijn in jouw situatie of wanneer je een pijntje hebt? Daan beantwoord je vraag graag. 

Daan is bij ons sportinstructeur, hij is Fysiotherapeut in opleiding en heeft jaren als topsporter in de Judo getraind op Papendal. Grote kans dat Daan door zijn achtergrond, huidige werk en opleiding jouw verder kan helpen.

Stel je vraag door het formulier in te vullen.

Ps; Ook als je een tip hebt voor ons. Wanneer je graag een bepaalde training online wilt zien. Of iets anders, meld het ons gerust


1 + 1=

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »