Fitness Plus Wijk bij Duurstede

Fitness Plus van Fit4all

Fitness in Wijk bij Duurstede bij Fit4all noemen wij ook wel “Fitness Plus”. Wanneer je namelijk bij ons komt Fitnessen mag je meer verwachten dan dat standaard is. Er staat namelijk altijd professionele, deskundige en/of medische begeleiding tot je beschikking in een moderne en innovatieve fitness zaal.

Zo sta je er in de fitnesszaal nooit alleen voor en is er altijd iemand in de buurt om;

  • Een persoonlijk trainingsschema op te stellen
  • Correcte en veilige uitvoering te waarborgen
  • Nieuwe inspiratie en oefeningen te geven en voor te doen
  • Aanwezig voor (medische) vragen
  • Of gewoon te motiveren

Fitness Wijk bij Duurstede

Fitness lessen nooit overvol bij Fit4all

Doordat we gebruik maken van een (online) reserveringssysteem kunnen we de lesbezetting optimaal monitoren en controleren. Je kan bij Fit4all sporten en deelnemen aan welke les je wilt wanneer je!

Maar je zal nooit ter plaatse ervaren dat deelname aan een les niet mogelijk is omdat hij vol zit. Dit komt omdat wij iedereen van tevoren vragen een les te “reserveren” via ons onlineklantensysteem, via de telefoon of gewoon aan de balie.

Zo bent je verzekerd van een plek in de les. Bij aanmelding zal deze makkelijke maar effectieve handeling duidelijk worden uitgelegd.

 

Fitnessruimte van Fit4all

Onze Fitnessruimte is anders ingedeeld dan een standaard Fitness of Sportschool. Door de integratie van Fysiotherapie en Personal Training in de Fitness is de zaal met innovatieve en functionele apparatuur ingericht.

Hiervoor hebben wij altijd een sportinstructeur aanwezig om je niet alleen te de mogelijkheden te laten zien, een duidelijke instructie bij aanvang te geven maar ook te blijven controleren op een correcte uitvoering.


Fitness in Wijk bij Duurstede
 

Fitness Wijk bij Duurstede

De Fitnessruimte van Fit4all biedt je alle mogelijkheden die kunnen horen bij jouw persoonlijke doelstelling.

Of je net begint met sporten of al jaren ervaring heeft in de Fitness. Een blessure hebt en die graag wilt verhelpen plus voorkomen in de toekomst. Of als sporter “gewoon” topfit wilt worden.

Door de persoonlijke benadering en begeleiding kunnen we je uitermate goed van dienst zijn binnen jouw eigen doelstelling.

 

Gratis Proefweek Fitness

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »