Cross Core

Wat is een Cross Core les?

Raak je snel verveeld in de Fitness? Vervelend om vooral zelf je oefeningen uit te voeren? Dan is de door ons zelf ontwikkelde Cross Core les echt iets voor jou!

Afwisseling, afwisseling en nog eens afwisseling, daar staat deze training garant voor. De groepslessen worden gegeven in circuitvorm en geen les is hetzelfde. Reken op veel variatie en veel verschillende oefeningen.

De basis van de Cross Core draait grotendeels om je “Core Stability”. Of wel de controle en training van de spieren rondom je bekken en romp. Core Stability vormt de kern voor het goed uit te voeren van elke beweging, handeling of sport.


Cross Core Groepsles Fit4all

Cross Core is ook wel functioneel trainen op en top!

 

Opbouw van de Cross Core Workout

In circuitvorm werk je aan een sterker lichaam tijdens Cross Core. De verhouding inspanning en rust verschilt steeds, zodat je lichaam niet de kans krijgt om te wennen aan een vast patroon.

Je werkt daarbij met een groot aantal verschillende attributen. Door met veel verschillende attributen te trainen, blijft de afwisseling groot en profiteer je van verschillende trainingsprikkels. Zo wordt met bekende functionele trainingsapparatuur gewerkt zoals onder andere;

  • BOSU bal
  • SWISS bal
  • Medicine bal
  • TRX Suspension Trainers
  • Kettlebell
  • Battle ropes
  • Halters & Gewichten
  • Agility material 

Cross Core Training

Voor wie is een Cross Core les geschikt?

Cross Core is geschikt voor sporters op elk niveau. Elke training en oefening kan worden afgestemd aan ieders niveau. De instructeur zal altijd de intensiteit op een goed niveau waarborgen.

Wel is het slim om bij een blessure dit te melden aan de betreffende instructeur. Of even met een van onze Fysiotherapeuten te overleggen wat raadzaam is. Het kan zijn dat de Cross Core les alsnog juist goed is om te volgen, maar een goede communicatie verzekerd dit.

Gratis Proefles Cross Core

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »