Senioren Fitness

Wat is Senioren Fitness?

Een speciale les voor 50/60+ers die onder professionele begeleiding, in groepsverband en op eigen niveau willen sporten. De gevarieerde training in een veilige omgeving maken de training al een succes.

Zeker bij het ouder worden en opkomende lichamelijke klachten is het sporten onder professionele begeleiding van essentieel belang. Niet alleen om klachten te voorkomen, maar ook zeker nog te verhelpen met gerichte training!

De speciaal voor 50/60+‘ers ingerichte training biedt;
- Professionele begeleiding
- Uitgebreide intake bij aanvang
- Trainen in groepsverband
- Variatie en veiligheid
- Afgestemd op lichamelijke klachten
- Een hoop gezelligheid tijdens en achteraf

Gratis Proefweek Senioren Fitness

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »