Cross Barre

Wat is Cross Barre?

CrossBarre is één van de nieuwste trainingsvormen die we aanbieden bij Fit4all Sport. Binnen de regio van Wijk bij Duurstede is deze les ook nog nergens anders te volgen dan bij Fit4all.

Een CrossBarre training brengt de werelden van Ballet, Pilates en Fitness samen. Tijdens deze work-out train je het hele lichaam op zowel souplesse, lenigheid, balans en kracht. Je zult zien dat je lichaam verandert na regelmatige deelname doordat je spieren op een manier gebruikt wat je waarschijnlijk niet gewend bent!

Voor wie is Cross Barre geschikt?

De les is geschikt voor sporters op elk niveau. CrossBarre is iets wat je nog nooit eerder hebt beleefd. Ballettechnieken worden gecombineerd met de beste oefeningen uit Pilates, BodyShape en Fitness.

Saai wordt het nooit tijdens een les CrossBarre; we dagen je uit om je op trendy muziek staande te houden, terwijl je attributen gebruikt als ballen, tubes en meer. Een echte BalletBarre biedt steun bij het uitvoeren en uitbreiden van de oefeningen.

Gratis proefweek Cross Barre

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »