Bodyshape & Supershape

Wat houdt een Bodyshape & Supershape les in?

De naam zegt het eigenlijk al: tijdens de Shape lessen draait het allemaal om het ‘shapen’ van je ‘body’. De Bodyshape is een low impact en de SuperShape is een high impact conditietraining op muziek, primair gericht op het vormen van een strakker lichaam. 

Dat strakkere lichaam krijg je door tijdens de SuperShape les te werken aan je spierkracht en -uithoudingsvermogen. Daarbij worden lichte gewichten gebruikt voor meer weerstand. Het accent ligt op het versterken van je spieren, lenigheid en kracht. 

Groepslessen BodyShape

Voor wie is de Bodyshape & Supershape geschikt?

De lessen zijn geschikt voor sporters op elk niveau. De Supershape is in vergelijking met de Bodyshape wel wat intensiever. Zo kan het zijn dat er tijdens de Supershape ook sprongoefeningen worden gedaan. 

De les begint met een warming up, gevolgd door spierversterkende oefeningen met weerstandstraining. Door de warming-up komen je hartslag en ademhaling op een goed niveau en raken de spieren beter doorbloed. 

In het Aerobicsdeel dat volgt, doen we verschillende oefeningen. De nadruk ligt op de billen, benen en buik. Maar we slaan ook de rest niet over: armen, schouders en rug komen ook voldoende aan bod. Alle Shape lessen worden afgesloten met een cooling down.


Gratis Proefles Bodyshape en/of Supershape

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »