Mironne de Groot

Administratie Fysiotherapie en Sport abonnementen

Gespecialiseerd in:

Administratie

Bijzonderheden:

“Stille” Kracht binnen Fit4all

Sport:

Hardlopen, Cross Core

Even voorstellen...

Ik werk vanaf de start in 2005 bij Fit4All. De werkzaamheden die ik doe zijn bijna allemaal administratief. Dit is voor zowel de administratie van de fysiotherapie als de sportabonnementen.

Dit doe ik vanuit huis en werkt voor mij en het gezin erg prettig. Daar Ruud (mijn man) onregelmatige werktijden heeft is dit de ideale oplossing. Ook de baliebezetting is een onderdeel van mijn werkzaamheden.

Omdat ik veel vanuit huis werk vind ik het erg leuk om regelmatig op de zaak te zijn en gelijk lekker te sporten. Cross Core en Spinning zijn mijn favorieten. Ook hardlopen behoort tot mijn sport. Mijn hobby’s zijn verder tuinieren, winkelen en leuke dingen doen met het gezin.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »