Milou van Lokven

Personal Trainer
Sportinstructeur 

Gespecialiseerd in:

Afvallen & Krachttraining

Bijzonderheden:

Passie voor gezond eten

Sport:

Fitness

Even voorstellen...


Ik ben begonnen als stagiaire van Fit4all in 2016. Na mijn stage ben ik gestart als sportinstructrice, personal trainster van Fit vanuit jezelf en tot slot instructrice van Cross Core. Ik heb als instructrice en personal trainster het streven om sporters tijdens een oefening bewust te maken van de techniek, uitvoering en bijbehorende spiergroep. Een goede techniek en uitvoering staat voor mij namelijk op nummer 1! 

Naast dat ik sporters graag begeleid, werk ik ook aan de marketing van Fit4all.  Denk hierbij aan de wekelijkse Facebook-berichten van Fit vanuit jezelf zoals oefeningen, gezonde maaltijden of handige tips. 

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »