Michelle Vernooij

Sportinstructrice

Gespecialiseerd in:

Pilates

Bijzonderheden:

Hoge mate van persoonlijke interesse in sport, voeding en anatomie

Sport:

Pilates, Yoga, Fitness en Hardlopen

Even voorstellen...

Sinds de start van Fit4all ben ik met veel plezier een aantal keer per week in het Health Centre te vinden. Naast het beoefenen van mijn eigen sporten besloot ik mij verder in de sport te gaan verdiepen.

In 2008 heb ik mijn opleiding tot Spinninginstructrice met succes behaald. Mijn interesse in sport en bewegen blijkt groots en ik kies ervoor om in 2011 te starten met de opleiding Fitnesstrainer. Tijdens het volgen van deze opleiding heb ik een leuke en zeer leerzame stage bij Fit4all gelopen.

Graag wilde ik mijn sportkennis nog verder uitbreiden en heb ik in 2015 mijn opleiding voor Pilatesinstructrice afgerond. Naast het vervullen van een administratieve kantoorfunctie ben ik binnen Fit4all momenteel werkzaam als Sportinstructrice Pilates.

Ik vind het een uitdaging om de sporters te begeleiden tijdens de oefeningen, kennis te laten maken met gevarieerde oefeningen en een leuke en afwisselende les aan te bieden. In mijn vrije tijd besteed ik zelf veel tijd aan sport. Daarnaast lees ik graag over sport en voeding en houd ik erg van koken.


Terug

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »