Julie de Koning

Baliemedewerker

Gespecialiseerd in:

Klantenservice

Bijzonderheden:

Aviation student met speciale interesse in fitheid en het vormen van het lichaam

Sport:

Fitness, pilates en skiën

Even voorstellen... 


In 2013 ben ik mijn begonnen met Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van logistieke processen binnen de luchtvaart. Eind die schooljaar, juli 2017, verwacht ik mijn diploma in ontvangst te nemen.

Ik ben geboren in Haarlem en verder mijn hele leven in Amstelveen gewoond. In oktober 2015 ben ik gaan samenwonen in hartje Wijk bij Duurstede. Door de werkzaamheden van mijn vriend als personal trainer bij Fit4all ben ik uiteraard hier komen sporten. Ik vind het heel erg leuk om te sporten en ben daarom vaak te vinden in de sportschool. Tijdens het sporten kwam aan de orde dat er gezocht werd naar een baliemedewerker. Dit leek mij, met het oog om de sociale kant van deze werkzaamheden, een leuke bijbaan.

Sinds eind mei 2016 ben ik werkzaam bij Fit4all als baliemedewerker. Ik help Stefanie en Dick bij het ‘regelen’ van de balie zaken. In de zomervakantie was ik 4 dagen aanwezig achter de balie en heb hierdoor ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen. De sociale kant van mijn werkzaamheden vind ik daarom ook het leukste.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de fitness en probeer ik ook een uurtje Pilates mee te pakken. In de wintermaanden ben ik het liefst in de bergen op skies. Deze liefde voor de skisport heb ik van mijn vader, die het liefst het winterseizoen start als de 1e sneeuwvlok is gevallen en eind april in een t-shirt de laatste lift nog pakt om het seizoen mooi af te sluiten.

Het mooie van sport vind ik dat het mensen bindt, motiveert, sterker maakt en vooral zich prettig laat voelen. Ik heb nog de ambitie om mijn trainers diploma te gaan halen, maar eerst mijn luchtvaart carrière beginnen.


Terug

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »