Jordy van Hazendonk

Personal Trainer,
Sportinstructeur 

Gespecialiseerd in;

Afvallen, Krachttraining en Hypertrofietraining

Bijzonderheden

Speciale interesse voor Powerlifting & Bodybuilding

Sport

Fitness


Even voorstellen...

In 2013 ben ik begonnen aan de sportopleiding te Amersfoort. Binnen deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in de Fitness branche. Hiervoor heb ik voor de cursussen van Fitvak gekozen en heb ik voor deel A het diploma behaald. Tevens heb ik mijn fitness 2 diploma gehaald, waarvoor ik sinds september stage heb gelopen bij Justin.

Ik wil mijn kennis uitbreiden van zowel alles wat met Personal training te maken heeft als van voeding. Daarnaast ben ik ontzettend gemotiveerd om samen met mensen aan hun persoonlijke doelstellingen te werken. Dit omdat bewegen en een goede levenstijl je niet alleen gezonder maakt, maar ook een stukje gelukkiger.

Na mijn 1e stage onder begeleiding van Bastin, heb ik een contract gekregen bij Fit4all begin 2015. Momenteel ben ik vooral actief bij fitvanuitjezelf en geef ik crosscore les op de maandagavond. Daarnaast werk ik ook af en toe op de zondag

Momenteel verdiep ik me in bodybuilding en powerlifting, daar ben ik zelf ook 4 a 5 keer per week mee bezig. Dit doe ik nu al ruim 2 jaar. Het lijk me daarom ook erg gaaf om powerlifters en bodybuilders wedstrijd klaar te maken met behulp van specifieke trainingen en begeleiden met voeding.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »