Jennifer Verheggen

Sportinstructrice

Gespecialiseerd in:

Ballet, bewegingsvormen en coaching

Bijzonderheden:

Amerikaanse scholing & achtergrond

Sport:

Hockey, Hardlopen

Even voorstellen...

Ik ben sinds 2012 bij Fit4all werkzaam voornamelijk in het geven van groepslessen. Vaste lessen die ik geef zijn de Cross Barre, Cross Core, Pilates en Fitness Plus lessen. Daarnaast ben ik sinds 2016 actief als Personal Trainer ook binnen Fit4all.

Dans en fundamentele beweging hebben een centraal thema in mijn leven en is duidelijk mijn passie. Vanaf mijn 4e heb ik balletlessen gevolgd in combinatie met andere sporten en beweging.

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van North Carolina met een Bachelor diploma in Health and Human Performance met een concentratie in de dans en choreografie. Daarnaast ben ik bekend met verschillende vormen van beweging zoals modern (Graham, Limon, Nikolais, Cunningham) en ballet (Checcetti, lyrisch).

Daarnaast heb ik de studies Kinesiologie, Somatics (Feldenkrais Method), Pilates, en Laban / Labanotation in successie afgerond. In 2016 heb ik daar een diploma Medical Fitness Trainer Level 5 aan toegevoerd.

Mijn bijzonder aandacht tijdens een les gaat uit naar bewustwording van houding, core,, beweging en de balans daartussen. Mijn specialiteit ligt in het persoonlijk begeleiden, mijn opleiding en aandacht ten aanzien van je core spieren, mobiliteit en welzijn.

Mijn vrije tijd breng ik door met mijn twee kinderen en hond evenals hockeyen, hardlopen, koken en lezen. Elke zaterdag sta ik aan de zijlijn te juichen bij mijn hockey en voetbalsterren.


Terug

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »