Dick Diepeveen

Baliemedewerker,
Klantenservice


Gespecialiseerd in:

Klantenservice

Bijzonderheden:

Geboren en getogen “Wijkse”

Sport:

Veel te weinig

Even voorstellen... 


Ik ben geboren in Wijk bij Duurstede, nu samenwonend in Culemborg.  Ik ben ruim 20 jaar in de grafische sector werkzaam geweest. Sinds maart 2008 ben werkzaam bij Healthcentre Fit4All, eerst voor 2 avonden in de week, maar sinds februari 2013 oplopend naar 34-38 uur.

Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt als klachten zich melden via de telefoon, mail of aan de balie. Doordat ik zowel in de avonden als ochtenden bij Fit4all aanwezig ben zie ik alle processen gebeuren. Ik steef ernaar het administratieve werk gedisciplineerd en gestructureerd te verzorgen.

Mijn ambitie is om in de toekomst ook in de trainingszaal meer de klanten te kunnen helpen en begeleiden. Om zo nog meer de klant te kunnen informeren over de sfeer, mogelijkheden en werkwijze van Fit4all.

Mijn hobby's zijn voetbal en wedstrijden bezoeken, luisteren naar muziek, bezoeken van concerten en reizen.


Terug

"De persoonlijke ervaringer en specifieke resultaten die op deze site vermeld worden kunnen per persoon verschillen
en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all". Disclaimer

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »