Bram Vermeulen

Oefentherapeut Cesar,
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Houding- en bewegingspatronen, Sport blessures, Medical Taping

Bijzonderheden:

Speciale interesse in lichamelijk fitheid en voeding

Sport:

Voetbal, Fitness, Crossfit


Even voorstellen...

Vanaf januari 2015 zal ik bij Fit4All beginnen als oefentherapeut Cesar. In de zomer van 2014 ben ik voor oefentherapie Cesar afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik één van mijn laatste stages bij Fit4All gelopen onder begeleiding van Bastin Hofman en ik ben hierna in dienst getreden als sportbegeleiding en baliemedewerker.

Zodoende heb ik al kennis kunnen maken met de werkwijze van Fit4All. Ik vind het leuk en uitdagend om samen met mijn cliënt of sporter te kunnen werken naar een specifiek doel. Dit betekent een behandelplan of trainingsschema welke helemaal naar hun situatie is vormgegeven.

Vanuit de oefentherapie vind ik het altijd een uitdaging om iemand de juiste middelen aan te bieden die kunnen helpen in een goede voortgang in de therapie. Iemand bewust laten worden van het eigen bewegen en dit vervolgens om te kunnen zetten in het juist gebruiken van het lichaam om zo klachten aan het houding- en bewegingsapparaat te kunnen verhelpen of te voorkomen.

De weg hiernaartoe is echter voor iedereen verschillend, wat het werk voor mij ook altijd interessant houdt. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en denk dat ik een mooie aanvulling kan zijn in de praktijk.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »