Daan ten Heuvel

Sportinstructeur
Fysiotherapeut i.o.

Gespecialiseerd in;

Sportspecifieke training

Bijzonderheden

Judoka op niveau Nederlandse top

Sport

Judo & Fitness


Even voorstellen...

Vanaf deze zomer ben ik werkzaam bij Fit4all als sportinstructeur in de Fitness en val ik soms in bij de Cross Core lessen. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden zodat zij het maximale uit hun trainingen kunnen halen, om zo hun doelen te bereiken.

Vanaf september 2015 volg ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn uren in de Fitness word ik regelmatig betrokken bij de revalidatie van patiënten. Dit is voor mij erg leerzaam en geeft mij de mogelijkheid om mijzelf beter te ontwikkelen tijdens mijn opleiding.

Naast mijn werkzaamheden bij Fit4all en mijn opleiding tot fysiotherapeut ben ik actief judoka. Dit doe ik op het hoogste niveau in Nederland waardoor ik een hoop moet trainen en zo nu en dan weg ben voor wedstijden of trainingsstages.

Vanuit mijn sport ben ik een aantal jaren geleden terecht gekomen bij Fit4all om te gaan werken aan mijn fysieke gesteldheid door middel van krachttraining. Ook ben ik meerdere malen onder behandeling geweest voor klachten die voortkwamen uit het sporten. Mede hierdoor groeide mijn interesse in het vak fysiotherapie.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »