Wesley van der Vliet

Fysiotherapeut
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Sport blessures, DryNeedling en Medical Taping en Manuele behandelingen volgens het Fasciale Distorsie Model van Typaldos.

Bijzonderheden:

Speciale interesse in fitness/krachtsport en voeding

Sport:

Fitness

Even voorstellen...

Ik ben in contact gekomen met Fit4all doordat ik zelf behandeld werd aan een blessure bij Fit4all. Op dat moment is de interesse in de fysiotherapie gaan groeien en ben ik de opleiding fysiotherapie gestart. Ik heb vervolgens een snuffelstage mogen lopen bij Fit4all, en ben daar sindsdien niet meer weg gegaan.

Vanaf januari 2011 was ik vooral werkzaam in de trainingszaal en in de crosscore. In november 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Hierdoor ben ik sinds December 2014 ook als fysiotherapeut actief binnen Fit4all.

Na het afsluiten van mijn stageperiode in juni ben ik gelijk gaan werken in een praktijk in Houten en vervolgens ook in Doorn. In april 2016 heb ik kunnen kiezen om volledig te komen werken bij Fit4all. Naast mijn interesse in het menselijk lichaam ben ik ook zeer geïnteresseerd in voeding en sport.

In mijn vrije tijd besteed ik hier veel tijd aan door veel te sporten en te lezen over beide onderwerpen. Ik ben actief geweest als keeper bij het voetballen tot het seizoen 2015-2016, ik ben hiermee gestopt en heb de sportieve activiteiten verplaatst naar de sportschool.

Doordat ik zelf veel positieve ervaringen heb met sport, vindt ik het fijn dit op andere mensen over te brengen.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »