Maartje Koppen


Fysiotherapeut
Sportinstructeur

  • Fitness Plus
  • Cross Core
  • Pilates
  • Yoga

Gespecialiseerd in:

Alledaagse klachten en revalidatie

Bijzonderheden:

Maartje is tevens bewegingstherapeut voor dieren 

Sport:

Yoga en Tennis

Even voorstellen...

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Maartje, 27 jaar en ik woon met veel plezier in Utrecht. Per 1 oktober 2020 ben ik opgenomen in het team van Fit4all. Naast het behandelen van patiënten als fysiotherapeut, geef ik ook pilateslessen - erg leuk om te doen én goed voor je lichaam!

In juli 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan Thim van der Laan (internationale hogeschool voor fysiotherapie) te Nieuwegein. Ik ben ooit begonnen als bewegingstherapeut voor honden en paarden, maar ik kwam er na een jaar achter dat humane fysiotherapie beter bij me past.  

Tijdens mijn studie bij Thim heb ik als fitnesstrainster gewerkt in het centrum van Utrecht. Hierbij kwam o.a.veel lifestyle-coaching kijken. Ook heb ik een half jaar stage gelopen in Zürich (Zwitserland). Naast dat dit een geweldige ervaring was, heb ik sportrevalidatie op hoog niveau kunnen meemaken.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik hockey, tennis en doe regelmatig aan yoga. Ik vind het fijn om gezond (lees, voeding en leefstijl) bezig te zijn. Als ik zelf lekker in mijn vel zit, breng ik dit ook makkelijker op patiënten en sporters over. Tenminste, dat is mijn intentie ;-) 

Omdat ik me graag verder wil specialiseren binnen de fysiotherapie, ben ik me op dit moment aan het oriënteren op een masteropleiding. Ook hoop ik mijn yoga docentenopleiding ooit nog af te maken.

Graag tot ziens in de praktijk! 

Maartje 


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »