Jantine Merkens

Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Ouder Kind Beweging, Aerobics en Spinning

Bijzonderheden:

Al sinds 2007 werkzaam bij Fit4all

Sport:

Krachttraining, zwemmen, wandelen en spinning.

Even voorstellen... 

In 1986 ben ik geboren in Wijk bij Duurstede. In 2006 ben ik in de les van collega Bea Bloemheuvel gestart met sporten bij Fit4all. Door haar enthousiasme in het sportles geven ben ik diverse cursussen gaan volgen, om het vak ook te leren.

Vanaf 2007 ben ik al werkzaam bij Fit4all. Ik heb verschillende lessen gegeven; Aerobics, Zumba, Tabatta en Spinning. Momenteel ben ik invalkracht voor Shape en Spinlessen. 

Het lesgeven bij Fit4all doe ik als hobby/inval naast mijn reguliere baan als Ontwerpmanager bij Dura Vermeer Bouw & Vastgoed.
Ik vind het leuk om mensen net iets meer van zichzelf te laten vragen dan dat ze in eerste instantie gedacht hadden te kunnen.

Daarnaast vind ik het fijn om te delen dat in Shape zijn niet vanzelfsprekend is. Ik zeg ook altijd.. ik sport om te eten.. als ik niet zou sporten, zou ik zeker 10 kilo zwaarder zijn. Ik ben getrouwd met Mattijn en wij hebben twee kinderen Vigo & Julie.

Verder zijn mijn hobby’s creatief bezig zijn, uitjes met vriendinnen en buitenactiviteiten met de kids.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »