Bob Arnoldus

Fysiotherapeut
Master Manueeltherapeut (Msc)
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Wervelkolom- en sportklachten

Bijzonderheden:

Geeft ook les in de Cross Fit

Sport:

Fitness, Cross Fit en hardlopen

Even voorstellen...

Na zelf een revalidatietraject aan de knie te hebben doorgemaakt wist ik het: Fysiotherapie! Na het afronden van de opleiding fysiotherapie in 2016 ben ik direct verder gaan ontwikkelen en heb ik de master manuele therapie in 2019 afgerond aan de SOMT te Amersfoort.

Na eerst ervaring op gedaan te hebben in Leerdam werk ik sinds april 2020 voor fit4all om de combinatie tussen sport en fysiotherapie te combineren. Zelf sport ik graag meerdere keren in de week, zo hoop ik veel mensen net zo enthousiast te maken om te genieten van bewegen. Ook als het uitzicht op bewegen niet zo vanzelfsprekend lijkt.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »