Angelique Verkade


Fysiotherapeute
Sportinstructrice

  • Fitness Plus
  • Senioren Fitness
  • Cross Core

Gespecialiseerd in:

Revalidatie

Bijzonderheden:

-

Sport:

Fitness, Calisthenics en Krachttraining


Even voorstellen...


Ik ben Angelique Verkade en ik ben sinds juni 2016 werkzaam bij Fit4all als fysiotherpeute. 

Mijn opleiding heb ik gedaan aan de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen) in Nijmegen. Binnen Fit4all heb ik veel mogelijkheden om patiënten op een goede manier te begeleiden en naast fysiotherapie ook bijpassende trainingen aan te kunnen bieden.  Daarnaast geef ik ook groepslessen (crosscore) en begeleid ik sporters in de zaal.

Zelf ben ik geregeld in de sportschool te vinden en doe ik van alles wat; calisthenics, krachttraining, Hitt enz. Daarnaast hou ik erg van dingen creëren. Van kleine projectjes in huis tot grotere bouwprojecten buiten het huis. Ik vind het heel leuk om me in mijn vrije tijd te ontwikkelen zowel in mijn vakgebied als op persoonlijk gebied.

Graag tot ziens bij Fit4all,

Angelique Verkade

 Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »