Special Spinning Ride voor ALS

Aanstaande vrijdag 25 mei hebben we twee nieuwe Special Spinning Rides op het programma. Dit keer wordt er gefietst voor de strijd tegen de chronische ziekte ALS.

Onze Spinning instructeurs Yvonne en Ronald zullen de lessen verzorgen. Door een kleine donatie bij deelname ondersteun je gelijk dit goede doel.


ALS Lenteloop

Rob en Gonny, twee fanatieke sporters van Fit4all, nemen deel aan de "Rabobank ALS Lenteloop 2019" om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar en medicatie voor ALS.

Door deel te nemen aan de Special Spinning Ride kan je hun ondersteunen en sponsoren voor dit goede doel. Tijdens de ALS Lenteloop gaan oa Rob en Gonny lopen met hun Team.


Inschrijven

Datum; Vrijdag 25 mei
1e Ride; 19.00-20.00
2e Ride; 20.00-21.00
Sponsoring; € 5,- per les (contant te voldoen bij aanvang)

Inschrijven doe je via het lesrooster.

Met sportieve groet,

Team Fit4all
Team Rob & GonnyTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »