Special Spinning Ride!

Vrijdag 15 maart van 19.30-20.30 komt gastinstructeur Bas Damme (de beste klimmer van Roozendaal en omstreken) bij Fit4all Wijk bij Duurstede een geheel verzorgde Special Klim Ride geven!!
 
Voor iedereen toegankelijk. Of je nou al ervaren bent of niet, Bas sleept je er gewoon doorheen. Zijn enthousiasme is zo aanstekelijk dat het jammer is dat de ride maar een uur is…
LET OP: Eerste les is VOL.

TWEEDE UUR BESCHIKBAAR; Van 20.30-21.30

Inschrijven doe je via het lesrooster.
 
VOL=VOL dus wees er snel bij!! Max. 24 personen!

Met sportieve groet,

Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »